В неотдавнашен епизод на „Carpool Karaoke домакинът Джеймс Кордън попита

...
В неотдавнашен епизод на „Carpool Karaoke домакинът Джеймс Кордън попита
Коментари Харесай

Селин Дион притежава 10 000 чифта обувки

В скорошен епизод на „ Carpool Karaoke " домакинът Джеймс Кордън попита Селин Дион дали са същински слуховете, че тя е захласната от обувките си. Певицата удостовери това и се оказа, че тя има към 10 000 чифта обувки,предаде БГНЕС. И не, тя не има намерение да се раздели с нито едни от тях!
В момента Селин Дион държи обувките си в голям склад във Вегас. Преди това те се помещавали в цифров дрешник, в който обувките били сортирани по цвят и били избирани посредством натискане на серия от бутони: " Натиснете нужния бутон и те се появяват пред вас ", описа тя за впечатляващия дрешник. Селин сподели още, че има особено отношение към обувките си, тъй като те имат избрана история.

„ Не бих могла да се разделя с нито един чифт от сбирката си от обувки. Всяка от тях ме докара до мястото, където съм в този момент. Моите обувки са част от всяка стъпка, която съм направила. Можете да решите, че съм луда, само че в действителност не мятам нищо. Просто закупувам по-големи пространства, с цел да ги запазвам ", сподели певицата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР