В необичайна ситуация се оказва актьорът Михаил Билалов, събуждайки се

...
В необичайна ситуация се оказва актьорът Михаил Билалов, събуждайки се
Коментари Харесай

Джаро с гол мъж в леглото

В необикновена обстановка се оказва артистът Михаил Билалов, събуждайки се с гол мъж в леглото. Екранният „ Джаро” от „ Под прикритие” свети в театралната режисура „ Двама напълно голи мъже”, научи HotArena.

Сценарият на пиесата е извънредно провокативен. Уважаваният френски юрист Ален Крамер се разсънва една заран, а в леглото му има напълно гол. Самият той също е без облекла, като и двамата са прикрити само от възглавници и чаршафи.

Безумната обстановка се усложнява, когато мъжете биват заварени от брачната половинка на юриста, която ги заварва в хола. Накрая се появява и компаньонката, с цел да потвърди, че Ален не е хомосексуален.

„ Не се тормозя да съм без облекла. Не голотата, а обстановката е неуместна. Постановката е доста провокативна и се радва на извънреден триумф. Вече има над 20 представления и публиката се тресе от смях през цялото време”, разяснява Билалов, написа „ България днес”.

Актьорът се надява и през есента да продължи да се въплъщава в облика на френския юрист. Самият той е превел персонално пиесата на български, удивен от гения на създателя й — Себастиан Тиери.

„ Преди повече от година направих превода на български език, а след това се обърнах към моя другар Николай Урумов.

Хуморът е типично френски, думите имат двойно значение, а цялата обстановка е доста заплетена. Мисля, че хората доста се забавляват”, сподели още Билалов.

Воденето на „ Стани богат” и голата роля не са пречели на артиста да извършва и другите си отговорности съзнателно.

„ Всичко се случи преди въобще да знаем, че ще стане водещ на предаването. Когато бяхме уговорили дните за подготовки, датите, заглавието и беше ясно, когато стартират, ми се обадиха по телефона и ми споделиха „ Ти знаеш ли, че той ще стартира водещ на „ Стани богат”.

Обадих му се и той сподели — умерено, аз си върша снимките”, разяснява шефът на русенския спектакъл „ Сава Огнянов” Орлин Дяков.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР