В него ясно личи, че целевата група са мигрантите, които

...
В него ясно личи, че целевата група са мигрантите, които
Коментари Харесай

Дами, Гответе Се! Учат Мигрантите Как Да Оправят Бели Жени На Чист Български Език!

В него ясно проличава, че целевата група са мигрантите, които заляха Германия. Има шест подразделения - тяло, с*ксуалност, фамилно обмисляне и бременност, инфекции, взаимоотношения, както и права и законодателство. Във всяка от категориите текстът е съпроводен и с картинки на тъмнокож мъж мъж и бяла жена в разнообразни пози.

В допълнение уеб-страницата промотори и еднополовия с*кс, бис*ксуалността и трансс*ксуалните. Така да вземем за пример под публикацията " Връзки и усеща " в детайли се изяснява какво е принуждение поради накърнена чест и за какво то е недопустимо и неразрешено от закона в Европа, написа Блиц. Също по този начин на чужденците се изяснява, че под " с*ксуално принуждение " се схваща и сключването на брак по насила, както и насилствена проституция.

В секцията " Женско осакатяване на гениталиите " се изяснява, че въпреки да е традиция в някои култури, в Европа то е нелегално. А в края на категорията е даден образец: " държанието на жертвата, по какъв начин тя/той се облича, какво тя/той споделя или прави никога не съставлява опрощение за с*ксуално принуждение.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР