В него председателят Бойко Борисов и тримата му заместници -

...
В него председателят Бойко Борисов и тримата му заместници -
Коментари Харесай

Бойко Борисов С Много Важно Съобщение Към Всички Членове На Герб! Премиерът Обяви, Че

В него ръководителят Бойко Борисов и тримата му заместници - Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, пожелават на съпартийците си самообладание, разсъдък, религия, а в персонален проект - здраве и успокоение.

" Помнете, че критериите към нас са по-високи. И обществото, и медиите, и задграничните ни сътрудници чакат да бъдем пример за морал и професионализъм. Това е високата летва, която сами си поставихме и ще поддържаме и отсега нататък. Така че, не се отпускайте и се пазете от всичко порочно, тъй като грешките няма да се толерират ", написа в текста.

Борисов, Цветанов, Фандъкова и Николов поучават структурите да бъдат отворени към младите, образованите и работливите, и твърдят, че напъните на всеки се виждат и правят оценка.

Ръководството на ГЕРБ напомня, че още със основаването на групировката на 3 декември преди 11 години задачата е била да се постави завършек на " безпринципното ръководство на България ".

" Затова от ГЕРБ поехме отговорността да обединим жителите в устрема ни за европейското развиване на България. Тогава взехме решение, което се оказа извънредно вярно и ни оказва помощ и до през днешния ден - да се явяваме независимо на всички избори и постоянно да се стремим да управляваме сами.

А в случай че гласовете на жителите са такива, че се постанова да участваме в съдружно ръководство, да го вършим само с партии в център-дясно и след в детайли написано съдружно съглашение ", заявяват водачите на партията.

В обръщението се припомня също, че точно поради принципността, откритостта и отговорността, ГЕРБ печели съвсем всички избори през последните 11 години, като за това време са позволили единствено една сериозна загуба, която обаче ги е отрезвила.

Сред заслугите на политическата мощ, съгласно управлението й, са издигнатите и рехабилитирани пътища, автомагистрали, поддръжката за бизнеса.

" Не се поддадохме нито за миг на изкушението да увеличим налозите, намалихме в пъти контрабандата и проведената престъпност, увеличихме неведнъж вложенията в опазването на здравето и образованието, утвърдихме резистентен растеж на пенсиите и минималната работна заплата ", се обобщава в поздравлението.

Близо 11 години след присъединението ни към Европейския съюз в България има сили, които желаят още веднъж да ни тласнат в други направления и по други пътища, предизвестяват водачите на групировката.

И твърдят, че макар всички конспирации и саботажи на съперниците, държавното управление ще резервира стабилността в страната - не поради председателството на Европейски Съюз, а поради българите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР