В неделя вечерта демонстрантите в Асеновград блокираха за 20 минути

...
В неделя вечерта демонстрантите в Асеновград блокираха за 20 минути
Коментари Харесай

Демонстрантите в Асеновград блокираха за кратко главния път за Смолян

В неделя вечерта стачкуващите в Асеновград блокираха за 20 минути основния път за Смолян. В протестно шествие през днешния ден се включиха към 50 души.

Протестиращите упорстват за справедливи присъди за нападателите на децата от тима по гребане. Те не са удовлетворени от ограниченията, подхванати от общината, против противозаконното строителство и нелегално пребиваващите в квартал Лозница.

Пет патрулки съпровождаха шествието довечера.

С демонстраните се срещна вицепремиерът Валери Симеонов. Пред тях той съобщи:

" От 26 юни, когато беше случаят, досега има 4 лица, регистрирани в циганската махала. И 181 лица, регистрирани в Асеновград. Четирите лица, които са регистрирани, всичките са дами. Двете от дамите са се върнали от Турция, една има, която се е оженила и една има, на която децата ѝ живеят на подобен адрес регистрирани, а тя не е записана. Това са четирите случая. "

Всичко, което съм заречен, е изпълнено, твърди Симеонов. Той добави, че в квартал Лозница е обезпечено 24-часово полицейско наличие, което продължава и сега.

Върви разказване и унищожаване на противозаконни постройки - досега са отстранени 16 и са готови документите за още 17, сподели още вицепремиерът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР