В неделя вечер предстои най-големият мач в Испания – Ел

...
В неделя вечер предстои най-големият мач в Испания – Ел
Коментари Харесай

Анчелоти: Трябва да гледаме на Барселона като на лъв, а не като котка, целта ни е да скъсим изоставането

В неделя вечер следва най-големият мач в Испания – Ел Класико. Реал Мадрид влиза в дуела с девет точки по отношение на Барселона и успеха наподобява изцяло наложителна, в случай че „ белите “ желаят да запазят възможностите си за нова купа.

Треньорът на столичани – Карло Анчелоти, пък разгласи, че неговият отбор ще играе офанзивно на „ Камп Ноу “, само че няма да поема непотребни опасности. Италианецът добави, че единствената цел на тима му в утрешния дуел е да редуцира изоставането от каталунците.

„ Дали ще остана и през идващия сезон? Това е решение, което би трябвало да вземе клуба. Вече съм казвал, че бих останал тук цялостен живот, само че това е невероятно. Искам да продължа и се надявам това да стане. Не е толкоз значимо обаче какво решение ще вземе клуба, тъй като аз се любувам на всеки ден. Ако клубът ме желае за още три месеца, ще се любувам още три месеца. Ако ме желае за три години, ще са три години. Не знам дали в случай че загубим дербито, ще загубим шансове за купата в Ла Лига, тъй като мисля единствено за успеха. Ще играем офанзивно, само че без опасности. Изоставаме в шампионата и за Купата, само че в Шампионската лига е друго. Единствената ни мисъл е на следващия ден да скъсим разликата от Барселона “, съобщи Анчелоти на своята конференция в събота.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР