В неделя валежите ще продължат около и след обяд в

...
В неделя валежите ще продължат около и след обяд в
Коментари Харесай

Дъжд и гръмотевици в Западна България

В неделя преваляванията ще продължат към и след обяд в западните и някои централни региони на страната. Отново ще има условия за летни стихии с временен натоварен дъжд с гръмотевична интензивност. В Източна България облачността ще е раздрана, без превалявания и с високи температури следобяд. Термометрите в страната ще демонстрират сред 23 и 34 градуса, като по-прохладно остава в Северозапада.
Около Черноморието – безоблачен ден с температури сред 27 и 30 градуса в най-топлата част на денонощието. Температурата на водата ще бъде 27 градуса, а вълните ще са с височина до метър.

В понеделник атмосферата ще се резервира нестабилна в Централна и Западна България с условия за незначителни валежи в централните региони. Тенденцията обаче е към определяне на изсъхнало и горещо време. С напредването на седмицата жегата ще е изключително осезаема с температури над 35, тук-там до към 40 градуса.

Следващ интервал с динамично време и условия за превалявания, гръмотевици и градушки на този стадий се обрисува в края на работната седмица с прекосяването от север на юг на леден атмосферен фронт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР