В неделя в източната половина от страната ще бъде предимно

...
В неделя в източната половина от страната ще бъде предимно
Коментари Харесай

Опасността от гръмотевични бури и градушки остава!

В неделя в източната половина от страната ще бъде най-вече слънчево, до момента в който над западната още веднъж ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Остава вероятността и за градушки. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан най-вече източен вятър. Максимални температури сред 23 и 28 градуса, в София към 23 градуса. Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от междинното за юни. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

Над планините от Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Вятърът ще е до сдържан от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра – към 12 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 22-24 градуса. Температурата на морската вода е 18-20 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР