В неделя ще сте натоварени повече емоционално, което ще ви

...
В неделя ще сте натоварени повече емоционално, което ще ви
Коментари Харесай

Близнаци, Везни и Водолей ще ви зарадват новини за пари

В неделя ще сте натоварени повече прочувствено, което ще ви направи чувствителни и докачливи. Понякога значими диалози ще се прекъсват със разногласия и разлъка. Във финансов проект също по този начин би трябвало да се внимава с страстите, с претенциите или с обвиняванията. Това ще бъде удобен ден за разискване на разнообразни дейности в фамилията за разрешаване на проблем обвързван с документ, контракт или други бюрократични формалности. Интересно развиване могат да имат връзки с противоположния пол, без значение дали са роднински, другарски или професионални. 

 Овен, Лъв или Стрелец в неделя ще имате ангажимент обвързван с дете или с младеж от кръга ви родственици. Възможни са леки здравословни неразположения свързани с тях или различен временен проблем. Изненадите през днешния ден няма да са приятни, само че те в множеството случаи ще са в резултат на събития от предишното ви или от предходните няколко дни. Днес е допустимо да преживеете краткотрайна разлъка в фамилията си заради пътешестване. 

Телец, Дева или Козирог постарайте се да избегнете напрежението в връзките ви с жена. Един спор ще ви натовари прочувствено и душевен повече в сравнение с сте предполагали. Денят ще бъде удобен за диалози и дейности свързани с пари. Днес може да очаквате посещаване в дома си от страна на другари или съседи. 

Близнаци, Везни или Водолей през днешния ден може да ви зарадват вести или събития свързани с пари или с финансов документ. Може да преживеете непредвидена изненада в този проект. Днес може да сте част от събиране обвързвано с персонален празник или значимо събитие в живота на мъж. В неделя може да ви изненада непредвидена облага, само че също по този начин тя може да ви донесе и някакво отчаяние. Младите мъже ще проведат значима среща или диалог, които ще дефинират развиването на бъдещи проекти. 

Рак, Скорпион или Риби в неделя може да обмисляте ваше решение обвързвано с овакантяване на работа, привършване на професионален ангажимент или трудов контракт. За това може да имате най-различни аргументи, само че там където настъпят сходни събития, те несъмнено ще са предстоящи. Днес бъдете внимателни с новите познанства или с хора, които търсят контакт с вас. Мъжете могат да получат забавна информация или предложение, чието развиване следва през новата седмица. 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР