В неделя ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад,

...
В неделя ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад,
Коментари Харесай

Жълт код в 14 области за силен вятър. На места ще има условия и за градушки

В неделя ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад, в Източна България – от североизток и с него ще нахлува студен въздух. Жълт код е обявен в 14 области в страната за мощен вятър.

В утринните часове ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места в Западна България, а до среднощ и на изток ще има местни краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Максималните температури ще са най-вече сред 27 и 32 градуса.

Преди обяд над планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над масивите от Западна България, а до среднощ и на изток ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има местни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад и с него температурите ще се намалят. Максималната на височина 1200 метра ще е към 19 градуса, а на 2000 метра – към 13 градуса.

Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и по здрач, основно по северното крайбрежие ще превали кратковременно. Ще духа сдържан до мощен вятър от североизток. Максималните температури ще са сред 27 и 29 градуса, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала, по северното крайбрежие - 4 бала.

На 12 юли слънцето ще изгрее в 6:01 часа и ще залезе в 21:03 часа. Продължителността на деня е 15:02 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР