В неделя ще бъде затворен за движение бул. Прага от

...
В неделя ще бъде затворен за движение бул. Прага от
Коментари Харесай

Ще бъде затворен за движение бул. Прага

В неделя ще бъде затворен за придвижване бул. " Прага " от бул. „ Пенчо Славейков “ до бул. „ Ген. Скобелев “, а в понеделник – бул. „ Княз Александър Дондуков “ от ул. „ Сердика “ до ул. „ Г. С. Раковски “. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по време на инспекцията на ремонта на бул. „ Асен Йорданов “, съобщи бТВ.

„ В неделя започваме цялостната реорганизация на бул. „ Прага “. Там ще има изцяло затваряне – от бул. „ Пенчо Славейков “ до Петте кьошета – бул. „ Ген. Скобелев “. Ще имаме реорганизация на асфалтова настилка, тротоари и замяна на осветителните тела “, заяви Фандъкова, представена от организация „ Фокус “.

„ В понеделник започваме към този момент и реконструкцията на бул. „ Дондуков “ в сектора от Министерски съвет – от ул. „ Сердика “ до ул. „ Г. С. Раковски “ с изцяло затваряне на булеварда, с цел да можем да успеем при започване на есента да приключим. Там периодите се удължиха, поради решението да бъде непокътната паважната настилка “, добави още тя.

Зам.-кметът Евгени Крусев посочи, че периодите за осъществяване на ремонтните действия са съобразени напълно с настилката, която се слага. „ Знаете, че павираната настилка се извършва по-бавно. Така че се надявам в границите на два месеца тази права в сред ул. „ Сердика “ и ул. „ Г. С. Раковски “ да бъде напълно приключена.

Това включва както релсовия път, по този начин и павирана настилка и велоалеята, която също ще бъде изпълнена от гранитни павета, само че с гладка повърхнина, тъй че да бъде оптимално удобно карането на велосипед “, разясни още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР