В неделя ще бъде предимно слънчево и горещо, но около

...
В неделя ще бъде предимно слънчево и горещо, но около
Коментари Харесай

Гореща неделя, температурите скачат до 34 градуса

В неделя ще бъде най-вече слънчево и горещо, само че към и след обяд на доста места в страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Не са изключени и градушки. Ще духа слаб, в източните региони – до сдържан североизточен вятър, заяви Нова тв. Максималните температури ще бъдат сред 29 и 34 градуса, в София – към 29.

Над Черноморието ще бъде слънчево. В следобедните часове ще има купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха – 27-29 градуса, а на морската вода – 23-25 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще към и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 23 гладуса, на 2000 метра – към 16 градуса.

И през идващите два дни температурите ще останат по-високи от нормалните за интервала.<a href= " http://bgnes.com " target= " blank " ><font color=#0000ff> /БГНЕС</font></a>
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР