В неделя се очаква интензивен трафик след края на серията

...
В неделя се очаква интензивен трафик след края на серията
Коментари Харесай

Очаква се интензивен трафик: Полицията ще следи за нарушители на пътя

В неделя се чака натоварен трафик след края на серията от почивни дни. Много хора сляха празничния 22 септември с уикенда, с цел да имат опция да пътуват.

Необходимо е водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават въведените ограничавания, пътната сигнализация и напътствията на „ Пътна полиция “, която следи и подхваща нужните дейности за организацията на придвижването.

Продължава профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Според последните данни единствено в събота са формирани близо 2500 фиша и над 800 акта за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

В рамките на миналия ден са открити общо 23 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол – 12 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 11 – са били с над тази норма, а трима са отказали да бъдат тествани.

Под влияние на наркотични субстанции са засечени да карат 27 души, а шестима, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР