В неделя със старта в Абу Даби приключи поредния интересен

...
В неделя със старта в Абу Даби приключи поредния интересен
Коментари Харесай

Уил Смит или Люис Хамилтън - кой кара за "Мерцедес в Абу Даби?

В неделя със старта в Абу Даби завърши следващия забавен сезон във Формула 1. Люис Хамилтън стана международен първенец за пети път и то два кръга преди края, само че все пак се раздаде на " Яс Марина ", с цел да приключи акцията с 11-а победа.

Но дали той караше болида на " Мерцедес "? Този въпрос шеговито си задават потребителите в обществените мрежи, които са попаднали на клипа, в който английският водач е завързан за стол минути преди началото на надпреварата.

Хамилтън разгласява видео, в което световноизвестният артист Уил Смит се пробва да го убеди да си разменят местата.

“Will, I’ve got to race! Seriously!!” #AbuDhabiGP @F1 pic.twitter.com/cf1lBiseHW
— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) 25 ноември 2018 година
" Ти си черен, аз съм черен. Никой няма да забележи разликата ", споделя американецът, който се появява облечен в екип на " Мерцедес ".

" Извинявай, извинявай. За мен това е опция, която идва един път в живота, дребосъче. Ти към този момент завоюва ", прибавя Смит. А завързаният Хамилтън се провиква: " По-добре да спечелиш, по-добре да спечелиш ".

Феновете обаче могат да бъдат спокойни. Хамилтън завоюва изрично, а Уил Смит се появи на финала и развя знамето при финиширането на водача.

Самият Хамилтън споделя, че занимателните моменти с артиста преди надпреварата са трансформирали подготовката му за старта. " Беше необикновен уикенд. Той е свръхчовек и основава доста сила към себе си. Записвахме видеа безусловно 10 минути преди да седна в колата ", сподели първенецът.

Sorry, not today, Will... #AbuDhabiGP #F1 pic.twitter.com/w90ierTbD4
— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) 25 ноември 2018 година
" Някои от клиповете бяха занимателни. Аз в никакъв случай не съм правил сходно нещо, тъй като в тези мигове нормално се приготвям за надпреварата. Но по-късно направих страховит старт ", сподели още Хамилтън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР