В неделя от 20:00 часа по bTV над 200 таланта

...
В неделя от 20:00 часа по bTV над 200 таланта
Коментари Харесай

България търси талант стартира в неделя от 20:00 часа по bTV

В неделя от 20:00 часа по bTV над 200 гения от цялата страна и чужбина ще се явят на сцената на „ България търси гений “ в опит да получат най-малко 3 пъти „ да “ и да продължат напред към полуфиналите.

За задачата ще би трябвало да впечатлят четирима същински експерти – Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син. А най-впечатляващият от тях ще завоюва 50 000 лв. и ще се трансформира в звезда.

В шоуто, в което нищо не е невероятно, положителна оценка ще получат сложни и ефектни номера, за които е положена сериозна подготовка, вложени са старания и въображение.

Сред първите гении, които ще показват уменията си на сцената на „ България търси гений “ по bTV са хора с идея, най-хубавите спортисти в новаторски спортни дисциплини и човек, който може да задържи личното си тегло на косата си.

Някой ще „ проходи “ на сцената, други ще накарат журито да танцува, а трети ще го възмутят откровено. Номер за „ лирика, танци... и още нещо “ ще разпали пристрастеностите, актьор от международен сан ще усъвършенства известен връх, а студенти по медицина ще вкарат екзотика в бърз темп.

„ Ходене “ във въздуха, изумителни илюзии, осъществени детски фантазии и нереални появявания на известни персони ще забавляват цялото семейство пред дребния екран.

Журито на „ България търси гений “ ще стане очевидец на рискови акробатични номера, умиляващи осъществявания и откровени провали, които ще вдигнат настроението в цялата зала.

Пред Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син хора от целия свят ще покажат своите невероятни номера, които ще разбият визиите за човешките благоприятни условия.

Физическа устойчивост, мощ на волята, възпиране на силата и екзотични превъплъщения ще изумят даже цифровите Сашо Кадиев и Даниел Петканов.

Водещите безусловно ще се влюбят в интерпретацията на баснословен сюжет, пресъздаден с мускули, ще се възхищават на номера от програмата на „ Цирк дю Солей “ и ще бъдат респектирани от младеж със мощна воля и изострени сетива.

Ще съумеят ли участниците да впечатлят Славена Вътова със спортни достижения, Катето Евро – със театрално държание, Ицо Хазарта – с „ верен рап “ и Любо Дилов-син – с добра артикулация?

Ще види ли журито нещо невиждано до момента, гении без бариери и с подплатена религия в себе си?

Ще заслужи ли някой златен бутон с заниманието си, по какъв начин звучат актуалните университетските музикални обединения и могат ли Дани и Сашо да танцуват джаз?

Колко мощно е възприятието за комизъм и самоирония на журито, кой може да „ възкреси “ Тодор Колев и може ли да бъде занимателен Тодор Живков, феновете на bTV ще видят в спектакъла на „ България търси гений “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР