В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена

...
В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена
Коментари Харесай

Артисти от световен мащаб ще предизвикват журито на България търси талант

В неделя от 20:00 часа по bTV на огромната сцена на „ България търси гений “ ще се качат невероятни гении, които ще изумят журито в състав Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син.

Директни провокации, невероятни способности, трогателни осъществявания и впечатляващи картини ще развълнуват тях и водещите - Сашо Кадиев и Даниел Петканов.

Красиви танци, приказност от пушек и сапунени мехури, човек, който пие препарат за чинии, големи питони и смели деца са единствено част от номерата, които ще създадат неделната вечер по bTV същински театър.

Акробати с удивителен надзор, грациозни „ министър председатели “, артистичност, отдаденост и инфектиран заряд ще влияят върху всички сетива на журито.

Славена Вътова ще проговори на испански, Катето Евро ще предложения „ игриво дете “ вкъщи, а по-късно ще й се наложи да успоскоява Ицо Хазарта.

Сашо и Дани няма да се въздържат да потанцуват на сцената на „ България търси гений “, а Любо Дилов-син ще бъде впечатлен от разтрепераните ръце на естет с „ груби принадлежности “.

В неделната вечер на сцената на „ България търси гений “ ще се качи реализатор, пристигнал особено за шоуто от Доминиканската република, както и посетител от Амазонка.

Потенциала си ще показват две генерации актьори и човек, който ще обезопаси журито преди осъществяването си.

Странен и плашещ номер ще провокира всички със своя прочит на една от най-разпространените книги в света, а участник ще рискува живота си в името на славата.

Сълзи от неспокойствие, съревнование сред членовете на журито и откровено удивление към гения ще се съчетаят с авантюристичен дух и „ целувката на гибелта “.

Номера без аналог, сбъдната фантазия и елегантен израз на емоционалност няма да оставят никого безучастен. „ Чудо на медицината “ от международен мащаб ще покаже с какво е заслужил мястото си в трупата на Цирк дю Солей.

Ще се окажат ли провокациите към журито на „ България търси гений “ „ задача невъзможна “, възможни ли са измамите в шоуто и кой ще напправи „ за позор “ Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син?

Трудно ли е да оценяваш гласови данни, какъв е номерът, който ще бъде забелязан за първи път по малкия екран от феновете на bTV и по какъв начин вълшебна приказка може да върте журито в детството?

Какво може да възвърне вярата на българите в обичайна медицина съгласно Ицо Хазарта, добър възпитаник ли е „ Мис Бълтария “ 2006 година,
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР