В неделя от 20:00 часа по bTV „България търси талант“

...
В неделя от 20:00 часа по bTV „България търси талант“
Коментари Харесай

Уникално изпълнение печели златен бутон в България търси талант

В неделя от 20:00 часа по bTV „ България търси гений “ още веднъж ще раздруса визиите на феновете за необятните човешки благоприятни условия.

В борбата за оценката на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син и премията от 50 000 лв. ще се впуснат въздушен акробат, вентролог, комици, танцьори на всякаква възраст, каскадьори и рискови спортисти. Невероятни умения, развити с твърдоглав труд, проява на мощна воля и персонален избор, празнични мотиви и предпочитание за изява на гения ще изненадват и забавляват в обилен театър.

Класически осъществявания в нов прочит, хора, животни и трансцедентални явления ще изумяват журито и почитателите на „ България търси гений “. Зрителите ще се насладят на съвършен синхрон и заразителни усмивки, истински замисли и ексцентрични способи за тренировки, високоскоростни каскади и специфични екипни взаимоотношения. Талисман на народен тим ще изправи публиката на крайници, красиви създания ще очароват дамите, а животозастрашаващи опити ще държат всички в напрежение. Вдъхновение от Guns`n`Roses, помощ за безценен другар и интернационален първенец с голям брой изявени гении, пояснения в обич в жанр Макаров и самоуки брилянти ще се редуват със занимателна поезия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР