В неделя, около 21:00 часа, на бул. «Трети март» във

...
В неделя, около 21:00 часа, на бул. «Трети март» във
Коментари Харесай

75-годишен беше блъснат на пешеходна пътека във Варна от шофьор с положителна проба за алкохол

В неделя, към 21:00 часа, на бул. «Трети март» във Варна, лидерът на «Фолксваген» К.К. (46 г.) от Варна, по време на придвижването си, не пропуща и блъска пешеходец, който пресича платното за придвижване на сигнализирана пешеходна пътека.

Вследствие на случая 75-годишният мъж получава фрактура на ръка, травми на гръден панер и глава, прегледан е и настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане. При осъществяване на полицейска инспекция за приложимост на алкохол от страна на лидера на автомобила е открито, че същият е управлявал МПС след приложимост на алкохол с централизация от 1,21 промила в издишания въздух.

В събота, към 02:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Хр. Смирненски», лидерът на «Сеат» Д.Ш. (19 г.) от гр. Аксаково, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС, излиза от платното за придвижване и се блъска в електрически дирек. Вследствие на случая е потърпевша пътничка от автомобила (20 г.), която получава травма на коляно, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Същият ден, към 10:25 часа, в с. Приселци, на кръстовшщето на ул. «Старият дъб» и ул. «Централна», лидерът на «Пежо» Н.С. (60 г.), локален гражданин, при съществуването на пътен знак «СТОП!», не пропуща и блъска. «Опел». Вследствие на случая лидерът на втория автомобил (36 г.) получава травма на гръден панер и фрактура на тазобедрена става, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Пак в събота, към 17:05 часа, на пътя от с. Казашко за с. Езерово, вдачката на „ Форд» М.К. (34 г.) от с. Страшимирово, по време на придвижването си, блъска пешеходец - дете, който пресича пътното платно. Вследствие на случая момчето получава контузни пострадвания и комоцио, прегледано е и настанено за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота.

По-късно, към 23:00 часа, в гр. Варна, в ж.к. «Виница», лидерът на рейс от всеобщия градски превоз П.Б. (63 г.) от Варна използва внезапно спирачки. В резултат на това кондукторката от рейса пада на пода. Вследствие на случая 55-годишната жена получава контузни пострадвания и фрактура на крайник, прегледана са и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

В петък пък, към 15:50 часа, в гр. Варна, на ул. «Георги Пеячевич», лидерът на мотоциклет «Хонда» В.М. (32 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и пада на платното за придвижване, като мотоциклета се блъска в «Тойота». Вследствие на случая мъжът е получил контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР