В неделя облачността ще се увеличи и над Източна България,

...
В неделя облачността ще се увеличи и над Източна България,
Коментари Харесай

Заоблачаване и нови валежи в последния ден от месеца

В неделя облачността ще се усили и над Източна България, и след обяд над цялата страна ще бъде забележителна, а вечерта в западните региони ще стартират и валежи от дъжд. Ще духа слаб юг-югозападен вятър, който денем ще стартира да се усилва и през нощта против понеделник по долината на Струма, в Източна България и по северните скатове на планините ще бъде мощен.
Максималните температури ще бъдат сред 8° и 13°.
Над Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време, само че облачността до вечерта последователно ще се усили. Ще остане без дъжд. Ще духа до сдържан южен вятър, който денем ще се усилва и вечерта към този момент ще е мощен.
Максималните температури ще бъдат сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че ще се усилва и вечерта по северното крайбрежие ще бъде 4 бала.
Над планините облачността ще е забележителна. Вечерта ще стартират превалявания от сняг, под 1500 метра - от дъжд. Ще духа сдържан и мощен, вечерта плевел югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 0°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР