В неделя облачността ще бъде по-често значителна, около и след

...
В неделя облачността ще бъде по-често значителна, около и след
Коментари Харесай

Времето: Дъждовно и ветровито

В неделя облачността ще бъде по-често забележителна, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания, след обяд в обособени региони интензивни и съпроводени с гръмотевици. Почти без дъжд ще остане в Дунавската низина. Вятърът ще бъде слаб до сдържан от запад, в Източна България от югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 18 и 23 градуса, в София към 18 градуса.

В планините също ще има краткотрайни превалявания, след обяд и с гръмотевици, а по най-високите елементи на Рила и Пирин ще превали сняг. Ще духа слаб до сдържан, най-вече западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12 градуса, а на 2000 метра - към 5 градуса.

Над Черноморието ще има променлива, след обяд купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще превали временен дъжд. По южното крайбрежие е допустимо и да прегърми. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 18-21 градуса. Температурата на водата ще бъде 16-18 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 31 май слънцето ще изгрее в 05:52 часа и ще залезе в 20:56 часа. Продължителността на деня е 15:03 часа.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР