В неделя Новак Джокович вдигна своя седми трофей от Откритото

...
В неделя Новак Джокович вдигна своя седми трофей от Откритото
Коментари Харесай

Семейна еуфория: Фамилия Джокович сподели безценен момент на Централния корт с трофея

В неделя Новак Джокович подвигна своя седми трофей от Откритото състезание на Англия и общо 21-ви от Големия шлем в кариерата си, надделявайки на финала над Ник Кирьос. През тази година сърбинът бе придружаван от най-близките си хора в Лондон, като видеа и фотоси със брачната половинка му Йелена и двете им деца Стефан и Тара се показваха непрестанно в обществените мрежи.

Стефан бе в ложата на татко си на няколко негови срещи, само че не присъстваше на финала, защото е играел сет със сина на легендата при двойките Боб Брайън. Мястото му обаче бе заето от сестра му Тара, която се причисли към щаба на Ноле за церемонията по награждаването и имаше опцията да гледа онлайн по какъв начин татко ѝ подвига купата на Уимбълдън за четвърти следващ път.

На идващия ден пък семейство Джокович бяха удостоени с достойнството да излязат на празния Централен корт, където споделиха един извънредно специфичен миг дружно, фрагменти от който разгласява самият Новак в Instagram. " Безценен миг със фамилията ми тази заран. Каква наслада е да виждам децата си да тичат на този именит корт и какъв брой огромна привилегия е да споделям моето премеждие с тях! Благодаря ти, Уимбълдън, за тази опция! Прибирам се у дома, изпълнен със мемоари за цялостен живот! ", добави досегашният №1 към видеото.

A Team Djokovic trip to the scene of the triumph ☺️ | |
— Wimbledon (@Wimbledon)

View this post on Instagram

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР