В неделя над по-голямата част от страната ще преобладава облачно

...
В неделя над по-голямата част от страната ще преобладава облачно
Коментари Харесай

Коренна промяна на времето - дъжд, сняг и вятър!

В неделя над по-голямата част от страната ще доминира облачно време. На доста места ще има превалявания от дъжд, в обособени региони от западната половина от страната обилни по количество. Ще духа до сдържан северозападен, в Източна България - североизточен вятър и с него ще продължи да нахлува леден въздух. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 7° и 12°, а оптималните – сред 14° и 19°.

В началото на идната седмица ще е облачно и дъждовно. В цялата страна вятърът ще се ориентира от североизток. Температурите ще се намалят още и оптималните ще бъдат сред 11° и 16°. Във вторник преваляванията краткотрайно ще отслабнат и ще са на по-малко места, основно в Южна България.

През идващите дни до края на интервала доста ще се усили северозападният вятър и с него ще нахлува леден въздух. Облачността ще е променлива, постоянно забележителна. Ще има валежи от дъжд, в планините – от сняг. В четвъртък и петък има нараснала възможност за превалявания от сняг в Предбалкана и по високите котловинни полета на Западна България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР