В неделя на 11 февруари до мен бяха пуснати доклади,

...
В неделя на 11 февруари до мен бяха пуснати доклади,
Коментари Харесай

Сарафов: Прокурори са получили заплахи за живота, единият е получил куршум в пощенската си кутия

В неделя на 11 февруари до мен бяха пуснати отчети, че двама от прокурорите от СГП са получили опасност за живота си. Единия от сътрудниците е получил в пощенската си кутия един патрон. Излязъл е да се разхожда със фамилията си и когато се върнал в пощенската си кутия, която е била отворена, намерил патрон. Другият сътрудник прокурор, който е дама, в същия ден 11 февруари, прибирайки се извън пред входната врата на жилището си е намерила кръст от клончета. Считаме, че това е една съответна опасност и съответно предизвестие към тях да внимават в своята работа евентуално, да не бъдат доста дейни в своята активност. Тези случаи не можем да ги извадим от подтекста на обстановката, в която се намираме сега, разследвайки активността на починалия Мартин Божанов по прякор Нотариуса.


Това съобщи изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов по време на чуването си в съвещанието на Съдийската гилдия към Висш съдебен съвет по отношение на проблема Мартин Божанов - Нотариуса и разразилия се след убийството му скандал с така наречен частен клуб за магистрати, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Още през днешния ден ще изпратя тези два отчета до министъра на правораздаването Атанас Славов с молба на тези двама магистрати да бъде назначена съответната защита ”, добави Сарафов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР