В неделя Левски привлече и представи първото си зимно попълнение

...
В неделя Левски привлече и представи първото си зимно попълнение
Коментари Харесай

Вижте Симеон Славчев като малък в агитката на Левски

В неделя Левски притегли и показа първото си зимно попълнение - Симеон Славчев. Първите думи на българския национал бяха, че това е сбъдната фантазия за него, защото е последовател на " сините " от дребен.
" Чувствам се разчувствуван. Желанието ми е да съм тук. От дребен съм левскар, израснал съм бранш " Б ". Вълнението е голямо, веселя се, че съм тук ", показа Славчев. Част от последователите помислиха, че това са единствено част от нормалните изявления при трансфер, които се употребяват и с цел да се харесат на почитателите.
СНИМКАТА ВИЖТЕ ТУК
Това, става известно, надалеч не е по този начин. Веднага след прехвърлянето му Славчев употребява обществените мрежи, в които показа няколко фотоси със " синия " екип, а през днешния ден бяха публикувани и снимки, които потвърждават неговите думи. На една от тях се вижда по какъв начин с шал и зимна шапка на " сините " от  2002 година поддържа Левски против Щурм (Грац) в мач от шампионата за Купата на УЕФА. Друга фотография пък е точно от бранш Б и държи със собствен другар двупръчково знаме. А какво още показа Славчев при представянето си - вижте в този материал .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР