В неделя и понеделник на специално изградената писта в Пазарджик

...
В неделя и понеделник на специално изградената писта в Пазарджик
Коментари Харесай

Автомоделистите от Враца караха в Пазарджик

В неделя и понеделник на особено построената писта в Пазарджик се организира първи кръг от Държавното Първенство - off road – включен за първи път в календара за 2018 година на Българската федерация по автомоделни спортове.
Домакин на надпреварата беше "Модел Яхт Клуб " –Пазарджик. При отлична организация, положително време и доста позитивизъм се организираха свободни тренировки, квалификации и финали. Специални благодарности на домакини, състезатели и доброволци, без които нямаше да се случи това съревнование!
В крайното класиране в обособените класове спечелили станаха:
В клас 1:8 Бъги /Nitro/ – първо място зае Кристиян Костадинов от тима на „ Кинетик” Русе.
В клас 1:5 Бъги /Nitro/ преди всичко се класира Eмил Карамфилов от Асоциация на моделистите, следван от неговия съотборник Цветалин Борисов, а трети остана з.м.с. Дамян Петров от тима на СТМК –Враца. Другите представители на тима на СТМК –Любомир Цветомиров и Самуил Кулев, заеха надлежно четвърто и пето място.
В клас 1:8 Електро Бъги първо място още веднъж за Кристиян Костадинов от Русе а представителят на домакините Николай Георгиев от "Модел Яхт Клуб " – Пазарджик, остана втори.
В клас 1:8 Електро Тръги победа за домакините - Атанас Георгиев е първи, трети остана съотборника му Стойко Нейчев, а Самуил Кулев от СТМК –Враца зае второ място.
Вклас 1:10 Електро Бъги за трети път в надпреварата преди всичко застана Кристиян Костадинов от Русе, втори остана Любомир Цветомиров от СТМК-Враца, а трето и четвърто място заеха представителите на домакините – Ангел Колунчев и Константин Колунчев.
Следващото съревнование от Календара на БФАМС е кръг от държавно състезание 2018 година On road electric, което ще се организира на 28 и 29 юли в Сливница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР