В неделя Hardest Geezer“ Russ Cook постигна невероятно постижение, когато

...
В неделя Hardest Geezer“ Russ Cook постигна невероятно постижение, когато
Коментари Харесай

„Hardest Geezer“ Russ Cook преобърна живота, след като приятелят му „изви ръката“, за да пробяга полумаратон

В неделя „ Hardest Geezer “ Russ Cook реализира необикновено достижение, когато приключи бягането на живота си, до момента в който влезе в Тунис - само че животът не постоянно е бил подобен.

Ръсел Кук от Уъртинг, Западен Съсекс, пробяга цяла Африка с благотворителна цел, пробягайки повече от 10 100 благи за 352 дни, до момента в който понасяше рискови горещини, хора, въоръжени с мачете и пясъчни стихии от Сахара. На 27-годишна възраст той е събрал повече от £790 000 за Running Charity и Sandblast като част от начинанието, наречено Project Africa.

Неговото необикновено достижение обаче е надалеч от предходните му дни, преди той въобще да завърже обувките за тичане. Веднъж Ръс разказа себе си като „ дебело момче “, което има проблеми със залаганията с жадност за живот.

Идеята да бяга не му хрумна, до момента в който не беше в нощен клуб в 3 сутринта в Брайтън, където имаше epiphany - и мигове по-късно тичаше 12 благи към дома. По-късно другар му „ извива ръката “ да взе участие в полумаратон. Не подозираше, че диалогът ще го о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР