В неделя го извеждат от интензивнотоСтефан Данаилов се раздвижва след

...
В неделя го извеждат от интензивнотоСтефан Данаилов се раздвижва след
Коментари Харесай

Стефан Данаилов вече сяда на леглото след операцията

В неделя го извеждат от интензивното

Стефан Данаилов се раздвижва след интервенцията и към този момент сяда на леглото. Това заяви пред " 24 часа " шефът на " Бургасмед " доктор Стоил Апостолов.

В четвъртък следобяд в бургаската болница му бе направена тежка интервенция със промяна на тазобедрената става от екип отпред със светилото в травматологията проф. Андрей Йотов. Според медици 24 часа след такава намеса е достижение за пациент да седне на леглото. Очакванията на лекарския екип били през днешния ден или на следващия ден да се изправи след което ще стартира специфична стратегия за рехабилитация.

" Нощта е предходна умерено, а следоперативното му положение е устойчиво и евентуално в неделя ще бъде изведен от интензивното поделение, само че това ще реши лекарският екип ", сподели доктор Апостолов.

Според личния състав на болничното заведение Ламбо бил очевидно в положително положение на духа и дори пускал шегички.

Мастера бе докаран на носилка в " Бургасмед " във вторник сутринта със счупена тазобедрена става след рухване на хлъзгава тераса в хотел " Приморско ", което наложи интервенцията му в Бургас. Специално за именития пациент по морето дойде проф. Йотов, който в екип с лекари от " Софиямед " и " Бургасмед " извърши оперативната намеса. Единият от разновидностите бе да го реалокират в София, само че бе преценено, че е рисковано в това положение да пропътува 400 км. до столицата.

Ако в неделя Стефан Данаилов бъде изместен на общ режим от интензивното, в понеделник ще може да посреща гости за рандеву. За среща със съпартиеца си за късния следобед към този момент се уговорили водачът на бургаската Българска социалистическа партия Живко Господинов и депутатът Николай Тишев. Досега избягвали визитата в болничното заведение, с цел да не тормозят артиста преди интервенция. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР