В неделя, 9-и юли, точно в 07:08 часа, настъпва Пълнолунието

...
В неделя, 9-и юли, точно в 07:08 часа, настъпва Пълнолунието
Коментари Харесай

Благословена Луна изгрява в неделя

В неделя, 9-и юли, тъкмо в 07:08 часа, настава Пълнолунието в Козирог, познато още като Благословената Луна. Очаква ви забележителна смяна в метода, по който възприемате света. Ще съумеете да видите нещата от напълно друг ъгъл, който ще ви даде такава вероятност, за която даже не сте и сънували.

Сега е моментът на високите температури, дългите нощи, времето като че ли е спряло и в случай че не сте във почивка, сигурно ви се коства, че скучното сиво всекидневие е по-тежко за понасяне от всеки път. Никой не обича животът му да наподобява на стопкадър на филм, само че въпреки всичко не е краят на света и няма нищо неприятно понякога да си взимаме отмора от действителността, с цел да презаредим батериите. Точно за такова освобождение идва неделното Пълнолуние.

Докато в множеството случаи силата на Пълнолунието работи отрезвяващо и ни дава сили да излезем отвън зоната си на комфорт, с цел да покоряваме нови хоризонти и да следваме фантазиите си, това юлско Пълнолуние ще работи по тъкмо противоположния метод – ще успеем да оценим това, което към този момент притежаваме и ще му се насладим до краен лимит.

Отделете време да благодарите на себе си, на Вселената, на Бог, за всичко, което имате. Като се замислите, по никакъв начин не е малко, нали? Пълнолунието в Козирог Както при Новолуние, по този начин и при Пълнолуние, е удачно да се извършват избрани ритуали, защото вибрацията от явлението е по-особена и е редно да бъде употребена ползотворно.

Тъй като Козирог ръководи парите и финансите, кариерата и ситуацията ни в обществото, през днешния ден ви предлагаме един ефикасен и елементарен за осъществяване способ за привличане на финансово обилие и кариерно развиване. Не забравяйте, че първите 8 часа от Пълнолунието са най-силни, само че може да го извършите и до 12 часа след неговия старт.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР