В неделя, 7 август, от 20:00 ч. Пирин гостува на

...
В неделя, 7 август, от 20:00 ч. Пирин гостува на
Коментари Харесай

Пирин гостува на Левски

В неделя, 7 август, от 20:00 ч. Пирин гостува на Левски в мач от 5-ия кръг на Първа лига.

Привържениците на Пирин ще бъдат настанени в Сектор Г на стадион „ Георги Аспарухов “. Онлайн билети за срещата може да бъдат закупени 

На стадиона, почитателите на Пирин купуват билети от касата пред Сектор Г, която ще отвори час и половина преди началото на мача.

„ Орлетата “ са с две провали и две ремита досега, а в последния мач отстъпиха на Славия на собствен терен с 1:2. Заради присъединяване си в шампионата на УЕФА Лигата на конференциите Левски има единствено два изиграни турнирни мача досега – загуба против ЦСКА 1948 с 0:1 и победа с 5:0 против Спартак (Варна).

Пирин и Левски изиграха другарска среща преди началото на сезона в Самоков, която бе извоювана от „ сините “ с 2:1. Левски е в серия от четири следващи победи над Пирин с резултат 3:0. Последният триумф на „ орлетата “ над този противник в формален мач датира от февруари 2017 с 1:0 в Благоевград с попадението на Аймен Суда още при започване на дуела.

Главен съдия на идния мач ще бъде Станислав Тодоров.

За идното посещение Пирин не може да разчита на няколко съществени футболисти. Поради наказване отвън групата остава бранителят Юлиян Попев, а заради контузия дуела пропуща капитанът Николай Бодуров. Нападателят Станислав Костов е отвън проектите, защото към момента се възвръща от контузия на ръката. Срещата пропуща и другия главен нападател Преслав Йорданов, който е с травма.

По традиция преди всеки дуел своето мнение за идния мач пред www.fcpirin.com показа наставникът на отбора Красимир Петров

„ Чакаме гостуването на Левски с неспокойствие, тъй като това е предизвикателство за нашия тим. Левски е може би най-добре играещият от тактическа позиция отбор в България, воден от един от най-хубавите треньори в страната в последните две десетилетия. Разбира се, че имаме своите съществени кадрови проблеми, само че ще се постараем да дадем максимума от своите моменти благоприятни условия. Ясно е, че Левски е любимец, само че не отиваме като обречени. Множеството отсъствия на съществени играчи ще дадат опция на нашите юноши от школата да покажат, че имат огромно бъдеще във футбола. Това в действителност е добър късмет за тях “, съобщи Петров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР