В неделя, 28 август, от 18:45 ч. Пирин гостува на

...
В неделя, 28 август, от 18:45 ч. Пирин гостува на
Коментари Харесай

Пирин гостува на Хебър

В неделя, 28 август, от 18:45 ч. Пирин гостува на Хебър в мач от 8-ия кръг на Първа лига.

Срещата ще се организира на стадион “Васил Левски ” в София.

В идния дуел “орлетата ” ще търсят първа победа за новия сезон. В предишния кръг отборът на Красимир Петров отстъпи като хазаин на Лудогорец с 0:4.

Новакът Хебър заема 13-то място в класирането с две победи и пет провали досега. И двата триумфа на отбора от Пазарджик са при гостувания против Ботев (Пловдив) и Спартак (Варна). В последния кръг Хебър загуби при визитата си на Левски с 0:4.

Двата тима имат общо 4 мача в елита. Пирин има три победи, а една среща приключи наедно. Головата разлика от тези дуели е 8-1 в интерес на “орлетата ”.

“Никой в нашия тим не си прави илюзията, че ще бъде елементарен мач, а в противен случай. И двата тима ще търсят успеха и чакам равносилен конфликт. Както споделих и след мача с Лудогорец – уповавам се, че към този момент ще стартираме да печелим точки. Има прогрес в игровото ни държание, само че е нужно да стартираме да печелим точки, с цел да подобрим ситуацията си. Трябва да действаме мъдро и с централизация. От тактическа позиция би трябвало да сме зрели и да не позволяваме неточности. В последна сметка се надявам, че ще успеем да реализираме задачата си ”, съобщи пред www.fcpirin.com наставникът на Пирин Красимир Петров. Извън групата за идния дуел остава Николай Бодуров, който продължава да лекува контузия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР