В неделя, 20 септември 2020 г., 20 млади шофьори премериха

...
В неделя, 20 септември 2020 г., 20 млади шофьори премериха
Коментари Харесай

22-годишен габровец е най-добрият млад шофьор на България

В неделя, 20 септември 2020 година, 20 млади водачи премериха сили във финала на акцията на СБА „ Най-добър млад водач на България “, която се реализира с поддръжката на застрахователна компания ДЗИ, Главна дирекция „ Национална полиция “, Пътна полиция, Български Червен кръст и Столична община и под егидата на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “. Георги Ванков, на 22 години от гр. Габрово, завоюва безапелационна победа като сподели забележителни умения в другите тествания.

Над 6000 участници премериха сили в предварителните кръгове на акцията на СБА. Във финалът 20те младежи с на-висок резултат минаха през тествания с шофиране, измежду които майсторско ръководство на МПС и „ стресово “ трасе с непредвидени трудности. Накрая финалистите се изправиха в оспорвана борба за промяна на гума по групи.
Носителят на наградата „ Най-добър млад водач на България “ Георги Ванков победи изрично останалите в оказването на първа помощ на потърпевш при тежко ПТП и сподели забележителни познания и при тестване за събиране комплект здравна аптечка с най-бързо време. Втори приключи Сашо Костадинов на 23 години от с. Момина Клисура, а трети се класира Йордан Тодоров на 22 година от София.

Георги, Сашо и Йордан ще бъдат тримата представители на България в идното европейско съревнование за млади водачи в Полша.
Събитието е част от партньорството на ДЗИ със СБА, което предизвиква виновното държание на пътя на всички участници в придвижването. За всички посетители и участници в събитието ДЗИ провежда специфична Chill зона с интензивности. Всеки искащ можеше да тества знанията си във викторина с въпроси от изпитните листовки за категория В. Над 300 искащи демонстрираха знанията си и завоюваха награди от застрахователната компания. На отдадения на виновното държания на пътя фото ъгъл бяха запечатани незабравими мемоари от надпреварата.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР