В неделя, 20 март, Пирин гостува на Ботев (Враца) в

...
В неделя, 20 март, Пирин гостува на Ботев (Враца) в
Коментари Харесай

Пирин гостува на Ботев

В неделя, 20 март, Пирин гостува на Ботев (Враца) в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Двубоят е с начален час 12:45.

„ Орлетата “ са в серия от шест следващи мача без загуба, като не познават усета на загубата през 2022 година. В последния кръг Пирин приключи наедно 0:0 със Славия. Тимът на Радослав Митревски се намира на 11-то място в класирането с актив от 24 точки, до момента в който идният противник Ботев е предпоследен в подреждането с актив от 19 точки.

Врачани изгубиха последния си дуел в Първа лига, отстъпвайки на Локомотив (София) с 0:1. Първата среща сред двата тима в Благоевград приключи с триумф на „ орлетата “ с 3:1. Головете означиха Красимир Станоев от дузпа, Преслав Йорданов и Станислав Костов.

„ Направихме положителни представяния в последните кръгове, само че би трябвало да продължим напред в същия дух, тъй като ни следва още доста работа до осъществяването на нашите цели. Мачът във Враца ще бъде извънредно сложен за нас. Домакините са притиснати до стената и ще създадат всичко, с цел да стигнат до успеха. Видяхме по какъв начин се опълчиха на първенеца Лудогорец напълно скоро. За страдание още веднъж имаме осъдени футболисти, съвсем всеки мач приключваме с понижен състав, поради пресилени картони, което обърква проектите ни. Надявам се тази наклонност да спре “, съобщи пред www.fcpirin.com старши-треньорът на Пирин Радослав Митревски.

Извън проектите за идната среща остават осъдените Христофор Хубчев и Светослав Дяков. В същото време в групата се завръщат излекуваният след прекарано вирусно заболяване Петър Занев и изтърпелият наказването си Александър Дюлгеров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР