В неделя, 19 януари, Робърт де Ниро беше почетен от

...
В неделя, 19 януари, Робърт де Ниро беше почетен от
Коментари Харесай

Изложи ли се Робърт де Ниро

В неделя, 19 януари, Робърт де Ниро беше почетен от Гилдията на филмовите артисти (SAG Awards 2020) с премия за повсеместен принос към киното.
 SAG Awards 2020, Чарлийз Терон, Марго Роби, Софи Търнър и най-красивите тоалети на премиите на Гилдията на филмовите артисти
Най-стилните актриси на SAG Awards 2020

Черно, искра и фуксия

Актьорът беше извикан на сцената, с цел да получи премията си, от друго огромно име - Леонардо ди Каприо. По принцип в подобен миг множеството хора биха благодари на всички родственици до девето коляно и на сътрудниците си, само че Де Ниро реши да се концентрира върху нещо друго.

Той атакува администрацията на Доналд Тръмп и съобщи, че съгласно него очевидно злоупотребяват с властта, дадена им от народа. Робърт де Ниро сподели, че изпитва като собствен дълг да приказва за това и да дава публичност на възгледите си, тъй като има платформата, която милиони хора, мислещи като него, нямат. Дори цитира думите си от изявление за Variety
 Снимка 462557

Всичко казано от Де Ниро беше признато с овации от присъстващите в залата артисти, само че някои медии не бяха съгласни с него. The New York Post дефинира речта на артиста като най-лошата част от церемонията.
 Брад Пит, Дженифър Анистън, SAG Awards 2020 и моменти на непосредственост сред двамата
Брад Пит и Дженифър Анистън отново откраднаха шоуто

Любовта наслойка не хваща

Според изданието Робърд де Ниро не е трябвало да приказва за политика на премиите, както и че не е трябвало да се цитира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР