В неделя, 18 февруари, стартира новият сезон на Гласът на

...
В неделя, 18 февруари, стартира новият сезон на Гласът на
Коментари Харесай

Гласът на България стартира с много изненади

В неделя, 18 февруари, започва новият сезон на " Гласът на България ". Музикалното съревнование ще се излъчва още веднъж в обичайния ден и час - 20.00. Водещи още веднъж са добре познатите на публиката Pavell & Venci Venc. Дуетът ще промотира ново авторско парче по време на първия лайф.

Журито също е в нормалния си състав - Графа, Поли Генова, Иван Лечев и Камелия. Но стартът на новия сезон пет ще бъде белязан и от някои промени. Те са свързани с декора на студиото, който е напълно освежен .

 Снимка 340426

Символът на предаването - ръка, държаща микрофон, ще грейне с LED осветяване, а пътят на определените от журито участници към техните столове също ще бъде безусловно блестящ.

Промени има и в бекстейджа. Мястото, където претендентите за популярност изчакват своя ред, е напълно актуализирано. Освен това, по концепция на Venci Venc е основана така наречен " стена на рева " . На нея той забива по един гвоздей всякога, когато някой се разплаче.

 Снимка 340428

А това изобщо няма да бъде рядко събитие и в новия сезон. За първи път обаче водещите ще оповестяват на участниците , които минават напред след предварителните кастинги.

Журито пък още веднъж ще показа освен професионализъм, само че и шоу на високо равнище. Всеки има своите трикове за привличане на мечтаните гении, а в този момент ще бъдат " въоръжени " и със специфични реквизитни оръжия .

Те сигурно ще са им нужни, тъй като кастът в този сезон се счита за най-силния до момента. Сега всеки от журито ще може да отиде на финала с четирима, а не с трима участници , както бе до момента.

 Снимка 340429

За едно от тези места още от първия епизод в борба влизат надарена госпожица от Русия, съименничка на рок легендата Джанис Джоплин, атрактивно женско трио, както и още куп почтени участници. Едно момче ще се събере с майка си виртуално, а страстите ще бъдат не по-малко от положителната музика.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР