В неделя, 14 юли, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха

...
В неделя, 14 юли, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха
Коментари Харесай

Какво си казаха Меган Маркъл и Бионсе на премиерата на Цар лъв

В неделя, 14 юли, принц Хари и Меган Маркъл участваха на формалната премиера на " Цар Лъв " в Лондон. На аления килим кралското семейство бе един до друг с една друга обичана звездна двойка - Бионсе и Джей Зи.

Това е първата им среща откакто преди няколко месеца изпълнителите изненадаха всички с картина на жена, която прекомерно доста ни наподобява на херцогинята на Съсекс, с цел да бъде инцидентно съвпадане.

Именно на нейния декор двамата позираха в особено видео, снимано за Британските музикални награди. Още тогава на всички ни стана ясно, че Бионсе и брачният партньор й са почитатели на Меган и я поддържат в борбата с всички, които не й симпатизират.
 Бионсе, Джей Зи и един портрет на Меган Маркъл
Защо Бионсе и Джей Зи имат портрет на Меган Маркъл

Силна поддръжка за херцогинята

А на премиерата на " Цар Лъв " изпълнителката затвърди мнението, че е същинска почитателка на Маркъл. На фрагменти от срещата на аления килим, която е тяхната първа публична, можем да прочетем по устните на Бионсе " Здравей, принцесо моя. "
 Снимка 434321

С тази имитация тя се обърна към Меган, гарнирайки я с откровена, необятна усмивка. Освен това, певицата сподели, че дребният Арчи е доста хубав. А на младите родители с Джей Зи двамата дадоха един значим съвет - постоянно да намират време за себе си, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от AFRIK PEARL (@afrik_pearl) на Юли 16, 2019 в 5:47 PDT

В сходна приятна и другарска компания нямаме подозрение, че първата премиера, на която Маркъл участва в ролята на херцогиня, е била в действителност незабравима. А в лицето на Бионсе тя съумя да откри още една звездна другарка , подготвена постоянно да й направи комплимент или пък да показа опит.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР