В неделя, 12 ноември, във Великобритания, както и голяма част

...
В неделя, 12 ноември, във Великобритания, както и голяма част
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън отново говори без думи

В неделя, 12 ноември, във Англия, както и огромна част от Общността на нациите, означиха Деня на паметта или Възпоменателната неделя, когато се почитат всички паднали в отбрана на родината.
 Какво значат маковете, които кралското семейство носи през ноември
Какво значат маковете, които кралското семейство носи през ноември

Историята им ни връща повече от век обратно

Бяха планувани редица събития с присъединяване на кралското семейство - възпоменателен фестивал в Роял Албърт Хол, поднасяне на венци пред военния мемориал в Лондон, както и откриването на две нови скулптури на кралица Елизабет Втора и принц Филип.

Цялото кралско семейство с главните му работещи членове се беше събрало пред военния мемориал Cenotaph за работа в памет на починалите. Именно там всички погледи за следващ път бяха вперени в Кейт Мидълтън.

Принцесата на Уелс носеше палто Alexander McQueen, с което беше в Деня на паметта и през 2019 година Шапката й също не беше нова - с нея към момента като херцогиня на Кембридж Кейт е на възпоменателната работа през 2017 година, когато е бременна с принц Луис.
 Снимка 641861

Безспорно най-впечатляващата част от тоалета й са обеците във формата на листо с диаманти и огромна перла. Бъкингамският замък удостоверява, че те са принадлежали на Елизабет Втора - едно от сбирката бижута на починалата кралица, подарени на Кейт Мидълтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР