В неделния ден депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме!“

...
В неделния ден депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме!“
Коментари Харесай

Хаджигенов за Петър Илиев: Не виждам причина да бъде бутан за какъвто и да е пост, той е компрометиран

В неделния ден депутатът от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ юрист Николай Хаджигенов в изявление изрече остри реплики за препоръчаните за министри на вътрешните работи и правораздаването Петър Илиев и Иво Атанасов.



"Като погледнем претендента за Министерство на вътрешните работи, бягаме с писъци оттова. Предложението за правосъдното министерство е толкоз потресаващо. Не ги познавам и двамата, с Иво Атанасов сме разменили няколко думи, а другият не знам кой е ", съобщи той през вчерашния ден.
"15 000 са юристите в България – малко са непотресаващи ", сподели националният представител от ИБГНИ.
Спорът по Истанбулската спогодба, юрист Хаджигенов разяснява като „ непросветност “. Според него нямало общо с това мъже да раждат, а „ на Балканите да спрем да си шамарим дамите след втората ракия “.
"Предложеният за зам.-министър по сигурността и вътрешния ред е минавал най-малко един път през РПУ. Има опит и с това, с изключение на със счетоводството ", загатна депутатът във връзка Петър Илиев.
"Не виждам причина Петър Илиев да бъде бутан за какъвто и да е публичен пост. Той е злепоставен, даже и единствено по тематиката за плагиатство ", добави Хаджигенов.
Виждам предпочитание в "Има подобен народ " единствено за тоталитаризъм. Сега споделят - или ни подкрепяте, или още веднъж на избори. Третият мандат (бел. авт. - с БСП) е изцяло вероятен, заяви Николай Хаджигенов.
По думите му даже Народното събрание да направи нужните промени, не виждам по какъв начин правосъдната промяна може да се извършва от изпълнителната власт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР