В нечуван скандал се превърна песничката на Слави Трифонов за

...
В нечуван скандал се превърна песничката на Слави Трифонов за
Коментари Харесай

Срам ли ги е от нещо: Никой от близките на Лена Бориславова не я защити от обидите на Слави!

В невиждан скандал се трансформира песничката на Слави Трифонов за Лена Бориславова, която я назовава " хищна хиена ", " мустаката кака Лена " и още ред надалеч по-обидни и брутални прилагателни. Действително сценаристите на Славчо са пресолили манджата и в този момент Лена е завела дело, което е малко евентуално да не завоюва.

Тук въпросът обаче е за какво никой от фамилията й не я отбрани и не порица Слави обществено. Направи го единствено годеникът й Мирослав Иванов, който от дълго време назовават " рогоносец ", поради хипотетичната любовна спекулация на Бориславова и Кирил Петков.

Знаем, че Лена е от положително и сплотено семейство. Баща й Здравко търгува с медицински консумативи, жена му е към човешки запаси, а сестра й Маргарита е доктор във Франция. Цялото семейство постоянно е било заедно, само че нито един от тях не изрече отвращение и яд от песновката. Не го направи и бъдещата свекърва Димка, която не застана зад думите на сина си.

" Наистина е доста странна тази реакция или по-точно неналичието на реакция. Ако това го чуя за щерка си, ще помета с тях жълтите павета, а тези хора нищо. Срам ли ги е от нещо, какво ли?! Да не би дъщеря им в действителност да е минала границата и да нямат очи да я пазят пред народа?! Има нещо тук, само че те си знаят ", разясняват в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР