В не толкова далечна галактика феновете на Междузвездни войни скоро

...
В не толкова далечна галактика феновете на Междузвездни войни скоро
Коментари Харесай

Главата на C-3PO от Междузвездни войни се продава на огромен търг за филмови сувенири

В не толкоз далечна вселена почитателите на " Междузвездни войни " скоро ще имат шанса да купят главата на C-3PO, когато бъде продадена идващия месец като част от голям търг за кино сувенири.

Въпреки това ще имате потребност от повече от силата на ваша страна, защото се чака продуктът да донесе до зашеметяващите £1 милион ($1,2 милиона).

Главата е една от повече от 1800 елементи от кино и телевизионни сувенири, които ще бъдат налични на търг, проведен от Propstore в Лондон и онлайн сред 9 и 12 ноември.

Артикулът, цялостен със светещи очи, идва от персоналната сбирка на самия C-3PO, Антъни Даниелс, който играеше дроида във филмите " Междузвездни войни ".

Други продукти от сбирката на Daniels, които се продават, включват ръцете и краката на C-3PO, ръчно анотирани скриптове и неотворена кутия със зърнени храни, употребена като опора от C-3PO.

„ Вярвам, че частите ще отидат в верните ръце “, сподели Даниелс в прессъобщение. „ Надявам се, че това може да достави наслаждение на почитателите и колекционерите на Star Wars по целия свят и да им даде късмет да имат част от същинското нещо. “

C-3PO е един от най-емблематичните герои на " Междузвездни войни ". C-3PO е един от най-емблематичните герои на " Междузвездни войни ". Lucasfilm/Fox/Kobal/Shutterstock

С наличните костюми и атрибут от други филми, търгът като цяло се чака да донесе повече от £12 милиона ($14,6 милиона).

Тези други детайли също са потопени в историята на кино лентата.

Феновете могат да закупят палтото на Дон Вито Корлеоне от „ Кръстникът “, което се чака да доближи до £50 000 ($61 000) и е носено от Марлон Брандо. Има и сходна на нокът ръкавица, носена от Фреди Крюгер в „ Кошмар на улица Елм “, която се чака да бъде продадена за до £400 000 ($486 000).

Междувременно най-голямата сбирка от сувенири от „ Блейд Рънър “ ще бъде продадена на търг, съгласно Propstore, както и емблематичният бич за бик на Индиана Джоунс от „ Храма на обречените “, който се чака да доближи до £200 000 ($243 000).

Ще бъдат налични костюми, както и атрибут, в това число смокингът на Джеймс Бонд, носен от Даниел Крейг в „ Няма време за умиране “, костюмът на Леонардо ди Каприо от „ Титаник “ и разваленият от борба костюм на Майкъл Кийтън „ Батман “.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР