В не са оптимистично настроени относно развитието на казуса с

...
В не са оптимистично настроени относно развитието на казуса с
Коментари Харесай

Барселона не вярва, че ще задържи Дембеле

В не са оптимистично настроени по отношение на развиването на проблема с Усман Дембеле. Двете страни към момента са надалеч от съглашение за нов договор, а високите условия на французина могат да откажат Барселона от футболиста.
„ Ситуацията не се е трансформирала с Дембеле, той знае доста добре какво мисли клубът и има нашето предложение на масата и знае, че би трябвало бързо да разгадаем тази обстановка “, разяснява изпълнителният шеф на клуба Матеу Алемани.
„ Надяваме се, че той ще остане при нас, тъй като е значим играчи и скоро имаме вяра, че ще има вести “, добави шефът на Барселона.
" Зависи от потенциала, който имаме да генерираме и за финансовия феърплей. Ние сме деликатни към пазара при положение, че имаме варианти за сключване. Опитваме се да подсилим тима, има някои варианти. Вече привлякохме Дани Алвеш, който ни дава темперамент и също по този начин способства за тима с гения си. С Феран Торес работихме интензивно, с цел да се подсилим и колкото повече цели имаме, толкоз по-добре “, сподели Алемани във връзка зимната селекция.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР