В не крият, че са очаровани от представянето на .

...
В не крият, че са очаровани от представянето на .
Коментари Харесай

Цорк: Стойността на Холанд е теглото му в злато

В не крият, че са очаровани от представянето на. Вчера норвжекият нападател означи 16-ия си гол в Шампионската лига в границите на първите си 12 мача в шампионата. Неговата статистика е по-добра от тази на и за първите им мачове в ШЛ.

" За нас неговата стойност е тежестта му в злато, тъй като той може да носи тима. Всяка минута той демонстрира, че желае да бъде сполучлив ", съобщи спортният шеф на клуба Михаел Цорк.

20-годишният Холанд означи два гола против, а Борусия завоюва с 3:0 през вчерашния ден. Той към този момент има 17 гола в 13 мача от началото на сезона и продължава да усъвършенства върхове.

. is scoring so many goals his own manager can't keep count
— B/R Football (@brfootball)
" Ерлинг е приказен състезател. Щастлив съм да играя с него. Той работи доста всеки ден на и отвън терена ", споделя съотборникът му, който също се разписа против Брюж.

Наставникът на Дортмунд Лусиен Фавър обаче предизвести, че Холанд би трябвало да бъде защитаван: " Той към момента се развива, от време на време има проблеми с коляното. Ако го натоварим прекомерно доста, това може да се отрази в бъдеще. Холанд постоянно желае да играе, само че това е мой проблем ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР