В зала Триадица се проведе спортен празник за ученици 4-5

...
В зала Триадица се проведе спортен празник за ученици 4-5
Коментари Харесай

Мария Гроздева се срещна с 200 деца от столични училища на спортен празник

В зала " Триадица " се организира състезателен празник за възпитаници 4-5 клас от София, " Спортни лъвчета " 2019, отдаден на Деня на спорта, с присъединяване на 200 деца. Основен мотиватор с несломимият си състезателен дух беше двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева. Тя насърчи младите участници да продължат да се занимават със спорт, тъй като и тя е почнала като тях и това е гаранция за триумфи в живота.

Срещите на подрастващите с сполучливи спортисти е част от програмата " My Olympic Experience ", подкрепена от Европейската комисия. Подобни събития възпитаващи в олимпийски дух ще се провеждат през 2019 и от сътрудниците на " ЛЕВСКИ-Спорт за всички " - " Олимпиакос " - Гърция и " Лацио " - Италия.

Събитието бе намерено от олимпийската шампионка, персоналният и треньор Валери Григоров, ръководителя на " ЛЕВСКИ-Спорт за всички " - Люсиен Велчев, президента на Европейската асоциация на многоспортовите клубове " - Ванина Миланова ", Десислава Темелкова - представител на Столична община, Юлия Боянова - ръководител на Българска асоциация спорт за учащи и Красимир Кънев - основен специалист от дирекция " Спорт за учащи и спортни учебни заведения ", Министерство на младежта и спорта.
 Снимка 238679
Източник:

В единадесетото издание на " Спортни лъвчета ", децата премериха сили в отборни надпревари - щафета " Спортни лъвчета " и изтегляне на въже и самостоятелни игри - даващи прави на присъединяване в наградна лотария

Организатори на събитието са Спортен клуб " ЛЕВСКИ - Спорт за всички ", Столична община и Българска асоциация спорт за учащи, с маркетинговата поддръжка на организация " Реал-Спорт ".

Класиране:

Теглене на въже
81 СУ " Виктор Юго " 123 ОУ " Стефан Стамболов " ЧОУ " Светлина " 92 ОУ " Димитър Талев "
Щафетна игра " Спортни лъвчета "
34 ОУ " Стою Шишков " 92 ОУ " Димитър Талев " 81 СУ " Виктор Юго " ЧОУ " Светлина "  Мария Гроздева: Невероятен триумф поради мощните участнички във финала
Мария Гроздева: Невероятен триумф поради мощните участнички във финала

" До последно не знаех, че спечелвам "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР