В първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев

...
В първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев
Коментари Харесай

Протестърите изкараха и дъщерята на Митьо Очите срещу Иван Гешев СНИМКИ

В първите редици на митинга против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор, извършен през вчерашния ден пред Съдебната палата в София, се появи и щерката на една от най-знаковите фигури на ъндърграунда - Митьо Очите - Станислава.

Наследничката на несебърския необут обяснила, че е срещу Гешев, тъй като „ хора като него ни „ нагласят”.

Истината за „ митингите “ лъсна – Василев и Прокопиев обединени срещу прокуратурата, желаят индулгенция. Приглася им Иванчева СНИМКИ

„ Тук сме, с цел да протестираме против кандидатурата на Иван Гешев и като цяло против системата, тъй като те нагласят хората както мен и татко ми, в тази ситуация. Видяхте по какъв начин на две инстанции ни върнаха обвинителния акт, който е безусловно неблаговиден. И доста се надявам да спечелва справедливостта “, декларира Станислава.



Хиляди се стекоха на митинга против олигархията и в отбрана на Иван Гешев

Припомняме, че тя роди внучка на Желязков, до момента в който той е зад решетките и още не я е виждал.

Сред останалите атрактивни участници в „ бунта” против Иван Гешев бе и някогашната брачна половинка на скандалния някогашен кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков.

Цветелина Нелова бе отпред на петдесетина души от селото. Бившият й брачен партньор сега е под домакински арест поради обвиняване, че е предвождал тайфа за рекет, лихварство и палежи.


Кадри: Trafficnews.bg.

Свитата й включваше най-вече роми с ланци и татуировки, които държаха плакати със задраскания лик на Гешев. Както БЛИЦ писа огромна част от компанията мъчно съумяха да обяснят пред медиите какви са претекстовете им да бъдат на проведения пред Съдебната палата протест.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР