В първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев за

В първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев за ...

Протестърите изкараха и дъщерята на Митьо Очите срещу Иван Гешев СНИМКИ.


В първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, проведен вчера пред Съдебната палата в София, се появи и щерката на една от най-знаковите фигури на ъндърграунда - Митьо Очите - Станислава.

Наследничката на несебърския бос обяснила, че е против Гешев, защото „хора като него ни „нагласят”.

Истината за „протестите“ лъсна – Василев и Прокопиев обединени против прокуратурата, искат индулгенция. Приглася им Иванчева СНИМКИ

„Тук сме, за да протестираме срещу кандидатурата на Иван Гешев и като цяло срещу системата, защото те нагласят хората както мен и баща ми, в случая. Видяхте как на две инстанции ни върнаха обвинителния акт, който е абсолютно нескопосан. И много се надявам да възтържествува справедливостта“, заявява Станислава.
 Хиляди се стекоха на протеста срещу олигархията и в защита на Иван Гешев

Припомняме, че тя роди внучка на Желязков, докато той е зад решетките и още не я е виждал.

Сред останалите атрактивни участници в „бунта” срещу Иван Гешев бе и бившата съпруга на скандалния бивш кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков.

Цветелина Нелова бе начело на петдесетина души от селото. Бившият й съпруг в момента е под домашен арест заради обвинение, че е предвождал банда за рекет, лихварство и палежи.
 


Кадри: Trafficnews.bg.

Свитата й включваше предимно роми с ланци и татуировки, които държаха плакати със задраскания лик на Гешев. Както БЛИЦ писа голяма част от компанията трудно успяха да обяснят пред медиите какви са мотивите им да бъдат на организирания пред Съдебната палата митинг.

Източник: blitz.bg