В края на изминалата седмица NOVA излъчи последните епизоди на

...
В края на изминалата седмица NOVA излъчи последните епизоди на
Коментари Харесай

Висок зрителски интерес към финалите на три от ключовите продукции на NOVA

В края на миналата седмица NOVA излъчи последните епизоди на три от основните излъчвания от есенния ефирен сезон.



Акцент в петък беше финалната развръзка в медицинския сериал „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ и рисковото предизвикателство „ Игри на волята:

България “, а в събота феновете наблюдаваха заключителното шоу в първия сезон на „ Маскираният артист “. И през двата дни по време на финалите, преимуществото на NOVA в аудиторния дял измежду феновете в дейна възраст (18-49 г.) е доста - 32% (петък) и 26% (събота) повече от втората по гледаемост телевизия в българския ефир.





Финалът на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ в петък е с аудиторен дял към 28% измежду зрителската публика в дейна възраст, а приблизително за целия осми сезон сериалът е предпочетен от съвсем 30% от гледалите телевизия по това време, което е с 15% повече от каузи на втората по гледаемост телевизия по същото време. Резултатите на хитовата българска поредност, са по-високи, както по отношение на пролетния сезон, по този начин и по отношение на есенния през 2018 година



Същата вечер битката за огромната премия от 200 000 лв. в „ Игри на волята: България “ притегли 30% от феновете на възраст 18-49 година – с 54% повече от каузи на главния съперник по същото време.



В съботната вечер бяха разкрити и последните загадки в първия сезон на „ Маскираният артист “.

Финалът реализира 31,6% аудиторен дял от гледалите телевизия по това време фенове от 18 до 49 години. В най-напрегнатите минути над 1,3 млн. фенове от общата телевизионна публика чакаха свалянето и на последните маски в шоуто.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР