В най-скоро време трябва да бъде гласуван нов закон срещу

...
В най-скоро време трябва да бъде гласуван нов закон срещу
Коментари Харесай

Новият закон срещу футболните вандали заимстван от Италия, Испания и Англия

В най-скоро време би трябвало да бъде гласуван нов закон против футболното безчинство. Това стана ясно след днешната среща сред представители на Министерството на вътрешните работи, Министерството на спорта и Българския футболен съюз. Депутатът Славчо Атанасов разгласи, че са написани 22 страници с промени, които да залегнат в новия закон, защото остарелият е стар.

" В новия закон ще има доста неща, които сме заимствали от Италия, Испания и Англия. Знаете в тези страни какво е на игрища, в Англия да вземем за пример хората са като на спектакъл. Старият закон е стар, даже морално. Имам 22 страници с промени ", сподели някогашният кмет на Пловдив.
 Пресконференция след среща на върха за футболното безчинство @@@
" В момента единствено българският съд може да забрани на обещано лице да посещава футболни срещи. Това е мудна процедура, случаите са единични, в Румъния знаем, че са над 700. Трябва да се произнасят и Министерство на вътрешните работи, и БФС, и футболните клубове. Един по един тези хора би трябвало да спрат да вървят по стадионите, да прочистим стадионите. Иначе минават година-две по съдилищата и процедурата се бави ", добави спортният министър Красен Кралев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР