В най-отпускарския месец август, печалбите на Български спортен тотализатор не

...
В най-отпускарския месец август, печалбите на Български спортен тотализатор не
Коментари Харесай

Лятното турне от печалбите на СПОРТ ТОТО е в разгара си

В най-отпускарския месец август, облагите на Български състезателен тотализатор не излизат във почивка и не престават да радват участниците в цялата страна. За да бъде лятото в действителност особено, екипът на СПОРТ ТОТО гостува на редица градове. Сезонът на горещите облаги беше открит със събития в Ботевград, Разград, Стара Загора и Пловдив. Специалните интензивности продължиха в градовете Варна, Русе, Севлиево и Несебър.

 ruse В началото на август, по време на празненството във Варна, бяха раздадени над милион лв. и цели четири чисто нови автомобила. Джакпотът от играта „ Тото 2 – 6 от 42 “ на стойност 1 056 810 лв. откри притежателя си в лицето на симпатична дама от града. С тази облага Янка Панайотова зае почетното място на 95-ия тото милионер на България. А други четирима участници станаха горди притежатели на първокласни и спортни коли от Втори Тото Шанс на играта „ Тото 2 – 6 от 49 “. С това морската столица излезе на челно място в класацията на най-късметлийските градове.

Преди десетина дни СПОРТ ТОТО гостува на красивия крайдунавски град Русе. Там ново и първокласно возило откри своя притежател. Други участници в игрите на тотото си потеглиха с доста предметни и парични облаги.

На идващия ден заниманието се придвижи в Севлиево, където на фокус бяха два нови автомобила. Единият отпътува за Павликени, а другият остана в града, с цел да чака притежателя си, родом от Севлиево. Освен автомобила, джакпотът в играта „ Тото 2 – 6 от 49 “ също чака своя притежател. Не губете време, тъй като това може да сте тъкмо вие!

Поредното особено тото събитие се организира в Несебър. Там поданици и посетители на градчето, споделиха насладата на трима късметлии. Двама от тях получиха ключове за новите си коли, а третият – парична облага на стойност 20 000 лв. от Втори тото късмет на играта „ Тото 2- 6 от 49 “. Късметлиите ще обикалят страната, а за какво не и чужбина, с облагите от БСТ.

 botevgrad Това е едвам началото на изненадите на СПОРТ ТОТО. Всяка седмица късметлии печелят спомагателни облаги – нови коли и солидни суми. Наскоро
джакпотът от над милион лв. в „ Тото 2 – 6 от 42 “ беше извоюван. Играта мигновено беше заредена с нови 300 000 лв.. Няколко дни по-късно нов участник от Айтос уцели печелившите цифри и се снабди с над 330 000 лв.. Въпреки това, гвоздеят в програмата на тотото, остава най-щедрата игра – „ Тото 2 – 6 от 49 “. В нея е образуван най-големият и непрестанно възходящ джакпот в страната, който за тиража на следващия ден ще бъде в размер на 6 000 000 лв.. Малко за доста – лятно въодушевление и милионни облаги!

Нека не забравяме, че броят на отпускарите, които печелят първокласни почивки от най-новата моментна игра на тотото – „ Супер шанс през лятото “, нараства с всяка седмица! Ако нямаш самообладание да заминеш на едно последно лятно бягство, в този момент е моментът да действаш и да хванеш последния период за вписване на ваучър от играта на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР