В най-новия епизод на уеб тийн сериала Не така, брат!“

...
В най-новия епизод на уеб тийн сериала Не така, брат!“
Коментари Харесай

Ива и Дидо са подложени на тест за вярност в „Не така, брат!“

В най-новия епизод на уеб тийн сериала „ Не по този начин, брат! “ Ива и Дидо са обвинени в невярност. Това ще накара основния воин Мишо и приятелката на Дидо, Беа, да се съюзят и дружно да се опитат да разплетат тази съмнителна история. Какво ще измислят двамата? Вижте в най-новия епизод на уеб сериала
 Не по този начин брат
Мишо и Беа впрягат всичките си сили, с цел да разкрият Ива и Дидо. Те измислят всевъзможни подходи, а мисълта за възможната невярност не дава мира на Мишо и той изследва статистиката - близо 5% от хората изневеряват с родственици на половинката си, а 12% с непознати. Дали двамата ще съумеят да накарат Ива и Дидо да създадат признания? Истината става ясно тази сряда първо във Vbox7.com.
 Не по този начин брат
Докато Мишо и Беа се вършат на следователи, учителят по физкултура – Дочев, взема решение да върне телефона на преподавателя по музика Велева, който мистериозно изчезна преди време. Той оставя записка със завоалирано любовно обръщение, от което Велева си прави заключения, че устройството е било откраднато от необразовани възпитаници.

Колко е значимо доверието в една връзка и за какво не би трябвало да прибързваме с изводите? Не пропускайте скъпите препоръки от наръчника за оцеляване на младежи „ Не по този начин, брат! “.

Следете " Не по този начин, брат! " във Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още вести за поредицата може да откриете във Facebook и  Instagram.
  По тематиката Тайната на Мишо и Дидо е разкрита в новия епизод на „ Не по този начин, брат! “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР