В най-новата моментна лотарийна игра „ФРЕШ“ на СПОРТ ТОТО те

...
В най-новата моментна лотарийна игра „ФРЕШ“ на СПОРТ ТОТО те
Коментари Харесай

Освежаващи печалби в най-новата моментна лотарийна игра на български спортен тотализатор

В най-новата моментна лотарийна игра „ ФРЕШ “ на СПОРТ ТОТО те чакат екзотични комбинации от свежи, летни облаги. Общият награден фонд във „ ФРЕШ “ е съвсем 18 000 000 лв..

Най-голямата облага е изумителните 200 000 лв., а най-хубавото е, че на нея може да попаднеш цели три пъти. Заредени са и пет невероятни облаги по 100 000 лв. и петдесет облаги по 5 000 лв.. В коктейла на СПОРТ ТОТО има още милионни освежаващи облаги от 3 до 1 000 лв.. И в случай че се чудите по какъв начин внезапно да увеличите размера на банковата си сметка, до момента в който се наслаждавате на разхлаждащи коктейли на плажа, отговорът към този момент е явен - изтрий един „ ФРЕШ “.

Участието във „ ФРЕШ “ е освежаващо и носи екзотично чувство за идния летен сезон. Стойността на един ваучър е единствено 3 лв., а честотата на облагите е удивителна. Игралните зони на всеки ваучър са четири – „ Игра 1 “, „ Бонус “, „ Екстра бонус “, „ Супер бонус “. В зона „ Игра 1 “ тото играчите ще са на лов за идентични цифри и специфични знаци – „ череша “ и „ коктейл “. А в трите бонус зони късметлиите ще се радват на свежи и бързи облаги, в случай че открият специфичните числа, съответстващи на тяхната парична облага.

Най-важното е, че когато участвате в игрите на Български състезателен тотализатор, вие подпомагате развиването на спорта в България. СПОРТ ТОТО – ти правиш спорта вероятен!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР