В най-мащабния си формат за последните десет години и на

...
В най-мащабния си формат за последните десет години и на
Коментари Харесай

Над 200 фирми се събират на 20-ото юбилейно издание на българското строително бизнес изложение

В най-мащабния си формат за последните 10 години и на повърхност от 10 000 кв.м ревю Архитектурно-строителна седмица ще посрещне в Интер Експо Център строителния бранш след по-малко от месец. От 25 до 28 февруари професионалната бизнес платформа ще означи своя 20-годишен празник, събирайки представители на компании от разнообразни сфери на сектора с мениджъри, архитекти и проектанти, вложители, бизнесмени, инженери, дистрибутори, търговци и интериорни дизайнери от страната и чужбина.

Изложението ще се организира в четири изложбени зали. Към момента над 200 са фирмите изложители. „ Въпреки че времето напредва, не престават да постъпват регистрации за присъединяване “, разясняват уредниците. Стотици марки от страната и чужбина ще показват компании от България, Турция, Италия, Германия, Румъния и други Отчита се и най-голямото присъединяване от Турция от близо десетилетие. Компаниите от югоизточната ни съседка ще заемат над 400 кв.м повърхност.

Тематичното сегментиране по зали ще бъде водещо и през 2020 година Изложителите и посетителите ще могат да извлекат максимума от наличието си посредством точно обособените тематики: „ Груб градеж и външни довършителни действия “, „ Вътрешни довършителни действия, интериорни материали и технологии “, „ Вертикално обмисляне и ландшафт “, „ Врати, прозорци и фасади “, „ Софтуер, сградна автоматизация, ОВиК и Smart системи”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР