В най-кратки срокове - до 10 дни, ще бъдат предложени

...
В най-кратки срокове - до 10 дни, ще бъдат предложени
Коментари Харесай

Бозуков: До 10 дни ще намалим срока на забраната ракети да разбиват градушки

В най-кратки периоди - до 10 дни, ще бъдат препоръчани промени, скоито да се редуцира възбраната за изстрелване на ракети против градушки, оповестиха от земеделското министерство. Това е било решено след среща на министрите на земеделието и на превоза и Георги Тодоров с командира на Военновъздушните сили генерал-майор Димитър Петров, шефа на ГВА Христо Щерионов, изпълнителния шеф на организацията за битка с градушките Ваньо Славеев и генералния шеф на РВД Георги Пеев.

На срещата Бозуков показал, че е посетил засегнатите от градушката в събота обитаеми места край Пловдив, където нанесените вреди върху продукцията на фермерите са обилни. „ Ние като отраслово министерство търсим всевъзможни опциите стопаните да бъдат обезщетени, като за задачата ще бъдат употребявани разнообразни финансови механизми “, сподели земеделският министър.
 Реколтата в най-плодородната земя на България почина поради военно обучение? Реколтата в най-плодородната земя на България почина поради военно обучение?
" Не помня в 40-годишния си опит като агроном и аграрни производител да съм виждал толкоз огромен градоносен облак. Вярвах, че противо...

На срещата той сложил въпроса и за опцията за пренасочване на самолетите към различно летище или по различен маршрут, когато се изстрелват ракети против традушки. Георги Тодоров е декларирал, че ще се прегледана нормативната уредба за потреблението на въздушното пространство при работа на полигоните за битка с градушките, само че не трябвало да има взаимни отстъпки с сигурността на хората и полетите. Обхватът на ракетите можел да заплаши самолети при политане и кацане, както и тези, които летят на ниска височина.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР